59 43 11 01

HÅNDTERING AF PERSONDATA + SAMTYKKETEKST


Bin2Bil A/S persondatapolitik

Som kunde hos Bin2Bil A/S betror du os dine oplysninger. Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, du vil tage dig tid til at læse dem. Husk, at du altid kan skrive en e-mail til post@bin2bil.dk hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger vi har om dig.

Vores persondatapolitik beskriver:

  • Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler.
  • Hvad dit samtykke indeholder og hvordan vi anvender disse oplysninger.
  • De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan få adgang, opdatere og sletter oplysningerne.

Bin2Bil A/S registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om vores besøgende på hjemmeside eller når du handler i vores forretninger. Hvis vi gør, vil det fremgå tydeligt i processen. Bin2Bil vil til enhver tid, behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Den juridiske enhed hvor vi indsamler, behandler og passer på dine data er:

Bin2Bil A/S
CVR.: 25834933
Bilbyen 2
4300 Holbæk
Telefon: 5943 1101
E-mail: post@bin2bil.dk

1. HVORFOR SAMTYKKE OG HVAD VI BRUGER DET TIL?

Et samtykke er enten et dokument du skal underskrive, eller en elektronisk formular du skal acceptere på mail/sms, for at vi kan få lov til at behandle data omkring dig, eksempelvis din e-mail eller dit telefonnummer. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning. Eksempelvis hvis du har underskrevet en slutseddel på en bil eller tegnet en serviceaftale, må Bin2Bil A/S også behandle de persondata du har skulle oplyse i forbindelse med dit køb.

Vi bruger dit samtykke til følgende:

  • Indkaldelse til service og dækskifte.
  • Forbrugerinformation- og kundetilfredshedsundersøgelser.
  • Markedsføring.
  • Rustinspektionsindkaldelse.
  • Garantiindkaldelser.

Vi lagrer dine data og samtykke indtil du trækker det tilbage eller efter fem år, hvis du ikke har været aktiv. De informationer du oplyser os er vi forpligtiget til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres af nogen udefrakommende.

Bemærk: Mangler vi din tilladelse, kan vi ikke kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og forbrugerinformation, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse

Behandling af persondata kræver dog ikke altid et samtykke. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning.

Nedenstående tekst (i kursiv) bliver du præsenteret for, når vi beder om dit samtykke:


1. Jeg samtykker hermed til, at Bin2Bil må bruge min oplyste e-mail og/eller mobilnummer til at sende mig e-mails, sms og mms med:

• Information (f.eks. nyhedsbreve) om produktnyheder, åbent hus, nye- og brugte biler m.m. Dette gælder også henvendelser fra vores importører: Ford, Renault/Dacia, Mazda og Volvo, alt efter kundens bilmærke.
• Påmindelser om værkstedsbesøg.
• Alle former for servicemeddelelser, herunder påmindelse om tid for dækskifte, obligatoriske serviceeftersyn, sæsoneftersyn og lovpligtige syn.
• Tilbud på reservedele, tilbehør og services til min bil - herunder vask og pleje, rustbeskyttelse og synsforberedelse.
• Tilbud på leasing, finansiering, forsikring, vejhjælp, medlemskaber og lignende som Bin2Bil formidler.

 ---oooOooo---

Jeg er gjort bekendt med, at Bin2Bils IT-leverandør Biltorvet A/S, cvr-nr. 34576289, driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares.

Jeg er gjort bekendt med, at Bin2Bil og Biltorvet A/S indsamler en række data om min bil/min bilmodel, herunder men ikke udelukkende stamdata på bilen, informationer fra bilens IT-systemer, informationer fra salg og servicering af bilen, informationer om forsikring, informationer fra syn og informationer om ejere og brugere.

Jeg er også bekendt med, at Bin2Bil / Biltorvet A/S via tredjeparts cookies indsamler standard http informationer om de enheder jeg bruger til at åbne e-mails og sms/mms samt informationer om disse enheders brugeradfærd.

På den baggrund samtykker jeg til,

2. at Bin2Bil / Biltorvet A/S må knytte disse indsamlede informationer til min profil, og at disse informationer dermed bliver personhenførbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

3. at Bin2Bil / Biltorvet A/S må anvende de indsamlede informationer til at målrette annoncer, tilbud og andre informationer til mig.

---oooOooo--- 

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen og Bin2Bil / Biltorvet A/S' persondatapolitik.

Jeg er bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Bin2Bil / Biltorvet A/S opbevarer om mig og min bil ved at rette direkte henvendelse til den pågældende part. Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Jeg er bekendt med, at jeg til enhver tid uden omkostninger for mig, kan kalde mit ovenstående samtykke tilbage, herunder delvist.

Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, kan min e-mail/mobilnummer ikke længere anvendes til at sende mig ovenstående salgsinformationer og servicemeddelelser.

Hvis jeg skifter e-mail/mobilnummer må Bin2Bil / Biltorvet A/S gerne kontakte mig for at få oplyst min nye e-mail/mobilnummer. Biltorvet A/S må også gerne kontakte mig på e-mail/mobilnummer, for at få samtykke til at bruge andre kommunikationsmåder, som opstår i fremtiden.

Hvis jeg senere vælger at tilmelde mig tjenester udbudt af Bin2Bil / Biltorvet A/S via de sociale medier, så gælder dette samtykke også for informationer, der modtages som følge af min tilmelding.


 

2. HVILKE OPLYSNINGER MODTAGER OG INDSAMLER VI?

I dette afsnit kan du læse mere om hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data det drejer sig om og hvordan vi bruger dem.

2.1 HJEMMESIDE OG DIGITALE MEDIER

På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når du selv giver det til os. Eksempelvis når du booker et service til din bil eller bestiller en prøvetur. Ved at benytte vores hjemmesider acceptere du at vi indsamler fuldstændigt anonymiserede data om dig.

2.1.1. Online booking af værkstedstider

Når du bruger vores online booking til service og værksted, spørger vi om en række oplysninger så vi kan give dig den bedste service. Vi spørger om følgende informationer ved kontooprettelse og ved efterfølgende brug af bookingportalen:

  • Dit navn og adresse.
  • Din bils registreringsnummer og information om kilometertal.
  • Din e-mail og telefonnummer

Disse oplysninger bruges til gøre det muligt at booke tid direkte i vores værksteders arbejdskalender. Vi benytter også din adresse og kontaktoplysninger til at kontakte dig, hvis der er aflysninger og eller anden information, der er vigtig for dig at vide i forbindelse med bookningen.

2.1.2 Brug af kontaktformularer ”kontakt mig” og ”book prøvetur”

På bin2bil.dk kan du benytte dig af vores kontaktformularer ”Kontakt mig” og ”book prøvetur”. Begge steder beder vi om følgende informationer:

  • Dit navn
  • E-mail
  • Telefonnummer

Når du sender din informationer til os, modtager vi dem i et sikkert kundedatabase system til videre behandling. Herved giver du Bin2Bil A/S lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på booking af prøvetur.

 

2.1.3 Cookiedata

Vores hjemmesider anvender cookies, for at bidrage til at give dig den bedste oplevelse, vi kan. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer eller mobiltelefon, når du besøger websites.

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke.
  • Forbedre hastigheden for webstedet.
  • Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook o.a.
  • Løbende at forbedre vores hjemmeside til fordel for dig.
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette.
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

Vi anvender ikke cookies til:

  • At indsamle personligt identificerbare oplysninger.
  • At samle personfølsomme data ind.
  • At videregive personligt identificerbare data til tredjepart

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

Vores egne cookies

Vi anvender cookies til at få vores website til at fungere korrekt. Det sker f.eks. hvis der tilbydes personaliseringsvalg på websitet, validering af data såsom telefonnummer, betalingsløsninger, samt avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelser mm.

Tredjeparts cookies

Vores website omfatter funktionalitet der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel er en indbygget YouTube video.

Vores website indeholder en eller flere af følgende, som anvender cookies:

  • Google Analytics
  • Snap Engage
  • Add This
  • Share This
  • Med flere

Deaktivering af disse cookies vil sandsynligvis afbryde de funktioner, der tilbydes af disse tredjeparter

Cookies til Sociale Websites

For at du nemt kan ”Like” eller dele vores indhold på sites som Facebook og Instagram har vi inkluderet deleknapper på vores site.

Vores website indeholder følgende, som anvender cookies:

  • Facebook
  • Instagram
  • Google+
  • Med flere

Konsekvenserne for privatlivets fred på disse varierer fra netværk til netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger, du har valgt på disse tjenester.

Cookies til andet brug

Vi afprøver jævnligt nye designs eller funktioner på vores website. Vi gør dette ved at vise forskellige versioner af vores hjemmeside for forskellige besøgende og anonymt analysere, hvordan vores besøgende reagerer på disse forskellige versioner. I sidste ende hjælper det os til at tilbyde dig et bedre website. Vi bruger cookies til at udarbejde besøgsstatistik, som viser hvor mange mennesker, der har besøgt vores website, hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows, hvilket hjælper os med at identificere, om vores website ikke fungerer som det skal for særlige teknologier), hvor lang tid de bruger på sitet, hvilken side de ser på osv. Dette hjælper os med at forbedre vores hjemmeside. Disse såkaldte analyseprogrammer fortæller os også, på et anonymt grundlag, hvordan folk kom frem til dette site (f.eks. fra en søgemaskine), og om de har været her før. Cookies er meget udbredt inden for online-annoncering. Hverken vi, vore annoncører eller vores reklamepartnere får personligt identificerbare oplysninger fra disse cookies.

Du kan lære mere om online-annoncering på http://www.minecookies.org/cookiehandtering Du kan fravælge næsten alle reklamecookies på http://www.minecookies.org/fravalg selv om vi ville foretrække, at du ikke gjorde det. I sidste ende hjælper reklamer med at holde meget af internettet gratis. Det er også værd at bemærke, at fravalg af reklamecookies ikke vil betyde, at du ikke vil se reklamer, blot, at de ikke vil blive skræddersyet til dig længere.

Du har måske bemærket, at nogle gange efter at have besøgt et websted, ser du et øget antal reklamer fra det websted, du netop har besøgt. Teknologien til at gøre dette, er gjort mulig ved hjælp af cookies. Vi placerer til tider en såkaldt ”remarketing cookie” under dit besøg. Vi bruger disse reklamer til at vise specielle tilbud og til at opfordre dig til at komme tilbage til vores site. Du kan fravælge disse cookies når som helst som forklaret ovenfor.

2.2.1 Ved værkstedsbesøg

Når du bruger et af vores værksteder, kan du første gang blive oprettet som kunde i vores kundedatasystem. Her skal vi bede dig om følgende oplysninger:

  • Dit navn og adresse.
  • Din hjemme- eller postadresse.
  • Dit telefonnummer.
  • Din e-mail.
  • Din bils registreringsnummer
  • Evt. CVR nr.

2.3.1 Ved køb af ny bil

Når du køber en ny bil hos Bin2Bil A/S, indhenter vi en række informationer på dig. Alt afhængig af, hvad hvilken bil og mærke du køber, vil vi indsamle forskellig informationer. Herunder kan du se en liste over hvilken informationer vi som minimum vil have brug for i forbindelse med køb og salg af bil:

  • Dit fulde navn
  • Bopælsadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mail

Herudover kan der også være yderligere informationer, vi skal indhente i forbindelse med salg og køb af ny bil. Det vil være i forbindelse med finansieringen af din bil igennem en af vores finansieringspartnere. I Det tilfælde vil vi yderlige skulle have oplyst:

  • Årsopgørelser
  • Lønsedler
  • Andre finansielle informationer

Når du ansøger om finansiering, uanset produktet, vil finansieringsselskabet altid som minimum lave en automatisk profilering ved hjælp af de oplyste persondata. Dette sker i forbindelse med finansieringsselskabet kreditvurdering.

3. HVEM VI DELER DINE OPLYSNINGER MED OG HVORDAN

Som kunde hos Bin2Bil A/S deler du ofte nogen information omkring dig selv. Det kan være en e-mail eller et telefonnummer. I afsnittet før, kan du se hvilken informationer du deler med os. Årsagen til vi deler informationer med tredjepartnere er flere. Først og fremmest betyder det for dig en bedre service. Du får nyttige informationer om service og andre vilkår, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan også nemt se hvornår din burde komme til service - og indkalde dig - så du kan beholde din bils fabriksgaranti.

3.1 GENERELT FOR BIN2BIL A/S

Har vi modtaget dine personoplysninger, er vi ansvarlig for at dine oplysninger bliver opbevaret forsvarligt. Alt afhængig af hvilke mærke din bil har, deler vi også dine informationer med den pågældende importør. Herunder kan du se hvilke importører, vi samarbejder med.

  • Ford, Ford Motor Company Danmark
  • Renault/Dacia Europe
  • Volvo Cars Europe
  • Mazda Europe

Bin2Bil A/S overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.

Hos Bin2Bil A/S  har vi også en række interne IT systemer, vi benytter til behandling af kundedata. Disse systemer er altid opdateret og bedst muligt skærmet for hacking og indtrængning udefra.

4. HVORDAN DU TILBAGEKALDE DIT SAMTYKKE MED BIN2BIL A/S

Ønsker du af den ene eller anden årsag at tilbagekalde dit samtykke, respekterer vi selvfølgelig dette fuldt ud.

Vi er lovmæssigt forpligtiget til kunne tilbagekalde alle informationer du har givet til os. Også fra samtlige tredjepartnere. For at tilbagekalde dit samtykke skal du blot skrive til os på post@bin2bil.dk og fortælle os, at du vil ophæve dit samtykke med Bin2Bil A/S. Husk at skrive dit fulde navn og adresse. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på sletningen.

Du har krav på, at få udleveret alle informationer vi har opbevaret omkring dig i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæstbart format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan også rette - eller begrænse - hvilken persondata vi lagrer om dig. Har du ændringer til dine oplysninger hos Bin2Bil A/S, skal du skrive til os på post@bin2bil.dk.

 

Kontakt mig