59 43 11 01

Om Bin2Bil A/S

Historie og navnet


Der har været handlet med biler på Smedelundsgade 21 i Holbæk siden 1925, hvor grundlæggeren Otto Madsen etablerer sig med Holbæk Autolager ApS, som Ford forhandler.

Senere overtages driften af Ulla (datter af Otto Madsen) og Ole Bindslev, som i 2001 indleder et generationsskifte med Tom Frederiksen.

I januar 2004 skete der endnu en stor begivenhed hos Bin2Bil A/S, et nyt mærke kom til. Der var længe tænkt over, hvilket mærke det skulle være og det endte med at blive det japanske kvalitetsmærke, Mazda. Dette skete samtidig med en stor udvidelse af salgsafdelingen, hvor netop det nye mærke skulle præsenteres.

Den 1. oktober 2012 indgik Bin2Bil A/S aftale med Brdr. Olsen Automobiler A/S om en virksomhedsoverdragelse, der betyder at Brdr. Olsen Automobiler A/S fremover bliver en del af Bin2Bil A/S. Aftalen betyder at Brdr. Olsens bilforretning, på Lundemarksvej i Holbæk, videreføres af Bin2Bil A/S, og serviceværkstedet i Kalundborg videreføres af Hans Frederiksen Automobiler. Med overtagelsen følger i Holbæk 18 af Brdr. Olsen Automobilers medarbejdere, og forhandlingen af mærkerne Renault og Volvo.

Med Brdr. Olsen Automobiler A/S som er etableret i 1887, er det to gamle virksomheder, der slår sig sammen og gør det muligt at videreudvikle sig inden for bilbranchen. Dermed er det to firmaer med tilsammen 212 års eksistens i bilbranchen – det forpligter, og begge forretninger har samme gode og fornuftige forretningsetik, hvor nøgleordene er: Kvalitet og tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere.

I februar 2013 tog vi første spadestik til det nye bilhus i Bilbyen 2, Holbæk. Det nye domicil stod klar til indflytning sidst i december, alle mand (og kvinder) brugte derfor sidste weekend før jul (+ et par dage ekstra) til at flytte de to afdelinger til den nye adresse. For at præsentere alle mærker bedst muligt, valgte vi at beholde en del af lejemålet på Lundemarksvej, for her at lave et specielt Volvo showroom med nye og brugte Volvo udstillet inden- og udendørs.

Den 2. januar 2014 var første åbningsdag i det nye bilhus, der bl.a. huser værksted og reservedelslager for alle fem bilmærker (Ford, Volvo, Renault, Dacia og Mazda) udstillingslokale for Ford, Renault, Dacia og Mazda samt administration.  

Den 1. oktober 2015 flyttede vi Volvo med til Bilbyen 2.

Den 1. maj 2018 indgik Bin2Bil A/S aftale med Viggo Petersen Auto A/S i Næstved om en virksomhedsoverdragelse pr. 1. maj 2018, der betød at Viggo Petersen Auto A/S nu er en del af Bin2Bil A/S. Med overtagelsen fulgte seks af Viggo Petersen Autos medarbejdere, og autorisationen af Volvo Service, og forretningen drives fra den kendte adresse i Holsted Park 28, 4700 Næstved.

Hvorfor navnet? Bin2Bil er en sammensætning af navne: ”Bin” er en forkortelse for Bindslev. ”2” er en forkortelse for ”Tom” og ”Bil” for biler.

Velkommen i Bilbyen!

//Tom Frederiksen, Direktør

Kontakt mig