59 43 11 01

Hold dig opdateret her på siden

Nyheder opdateret fra Facebook


27. marts 2020

6 0 4

MAZDA LAGERSALG – SPAR OP TIL 30.000*

Kom og gør en ekstra god handel på udvalgte Mazda 3 og CX-5 fra eget lager – du kan spare helt op til kr. 30.000. Ved finansiering gennem Mazda Finans, tilbyder vi samtidig, at du kan udsætte den første betaling i 4 måneder - dette for at imødekomme vores kunder i den uvante situation, vi alle befinder os i i øjeblikket.

Kom ind og se udvalget og hør mere om mulighederne med Mazda Finans.

PS: Vi tager selvfølgelig gerne din brugte bil i bytte!

* Tilbuddet/finansieringen gælder ved levering/indregistrering senest 30. april 2020.

#mazda #mazda3 #mazdacx5 #mazdadanmark #mazdafinans #lagersalg


17. marts 2020

28 0 23

NY BIL? DU RINGER - VI BRINGER!

Hos Bin2Bil vil vi gerne gøre det nemt for dig som kunde at handle bil. I disse dage er vi klar over, at mange kunder er lidt forbeholdende for at komme forbi til en bilsnak og en prøvetur, derfor tilbyder vi prøvekørsel af den bil du er interesseret i, hjemme hos dig selv.

Konceptet er enkelt:

- Du ringer til salgsafdelingen og fortæller, hvilken bil du er interesseret i at høre mere om og prøve.

- Vi sender én af vores bilrådgivere afsted til dig på det aftalte tidspunkt i vores åbningstid.

- Bilrådgiveren stiller bilen til rådighed til en prøvetur - og svarer gerne på spørgsmål vedr. bilen, finansiering m.m.

- Har du en bil vi skal tage i bytte, kan bilrådgiveren også give dig en indikation af bytteprisen.

- Efterfølgende papirarbejde klares nemt over telefon og mail.Salgafdelingen sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 5943 1101 eller post@bin2bil.dk


13. marts 2020

59 5 15

COVID-19 - RETNINGSLINIER HOS BIN2BIL - opdateres løbende...

Når du næste gang kommer forbi vores afdelinger i Holbæk og Næstved, vil du opleve en hverdag, der ikke er helt som normalt... Vi holder selvfølgelig åben som vi plejer, men for vores kunder og kollegaers skyld, følger vi myndighedernes anbefalinger omkring COVID-19.

Vores tiltag i den nærmeste tid er derfor bl.a.:

- Mulighed for aflevering af din bil til service, uden fysisk kontakt med vores værkstedspersonale. Du afleverer blot nøglen i vores nøgleboks, så laver vi det aftalte og kontakter dig via tlf, hvis der opstår spørgsmål undervejs.

- Medarbejdere, der kommer i kontakt med din bil, bærer handsker og monterer ratovertræk under service.

- Vi rengør/afspritter vores lejebiler efter hver udlejning.

- Vi hilser selvfølgelig pænt, men giver ikke hånd - samtidig holder vi en større afstand end normalt til kunder og kollegaer.

- Vores salgsteam gør alt hvad de kan, for at give dig den bedste kundeoplevelse, også under disse unormale omstændigheder. Ved aflevering af ny bil, gennemgår bilrådgiveren selvfølgelig de vigtigste punkter på bilen - dette forgår bare med større afstand mellem jer. Den "store" gennemgang er vi desværre nødsaget til at udskyde, men du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe/maile eller komme forbi, hvis der skulle opstå spørgsmål. Vi anbefaler desuden, at du læser bilens instruktionsbog godt igennem.

- Vi har lavet længere afstand mellem bordene i venteområdet.

- Vi tilbyder selvfølgelig brug af sprit eller sæbevask.

Ønsker du at gøre brug af muligheden for ind- og udlevering af din bil til service/reparation, uden fysisk kontakt, eller har du spørgsmål til vores måde at håndtere COVID-19, er du altid velkommen til at kontakte én af vores afdelinger:

HOLBÆK: 5943 1101

NÆSTVED: 5570 7000


12. marts 2020

12 0 10

Begge vores afdelinger i Holbæk og Næstved holder åben som sædvanlig i den kommende tid. Har du spørgsmål til vores værksteder eller salgsafdelinger, er du mere end velkommen til at kontakte os på flg. numre:

HOLBÆK: 5943 1101 - NÆSTVED: 5570 7000


Kontakt mig