59 43 11 01

VOLVO - det latinske ord for "Jeg ruller"

Volvo

VOLVOs SYN PÅ LUKSUS

Volvos modeller er stadig under udvikling og bliver stadig mere avancerede, men fokus ligger altid på at gøre kørslen så behagelig og let som mulig. Det er kompliceret at gøre tingene simple, og det kræver tillid til teknologien at fjerne i stedet for at tilføje. Men livet er kompliceret nok, så det er det værd.

Volvos biler er indrettet til at fungere bedst med din livsstil på måder, der virkelig gør livet lettere. Eksempelvis har Volvo afprøvet et system, der gør det muligt for folk at bruge bilen som leveringssted, så du trygt og sikkert kan modtage leverancer i din bil. Det er alt sammen en del af et ønske om at sikre, at din Volvo er ”opkoblet” til alle aspekter af din hverdag. Det indebærer bl.a. også Volvos indbyggede SOS-system, Volvo On Call.

 

Volvo Cars tager udgangspunkt i omtanke for den verden, vi lever i. Med Drive-E-drivliner tilbyder Volvo små og lette biler, der byder på lige så stor kraft som betydeligt større drivliner, men med et mærkbart lavere brændstofforbrug. Det betyder, at Volvo-biler har langt færre skadelige udledninger og gør bedre brug af naturen.

 

Volvos opmærksomhed på detaljerne i bilernes interiør omfatter mere end æstetik og overfladekvalitet. Bilerne er udviklet med et ønske om et beroligende, sundt og luksuriøst mijø i enhver forstand. Det indebærer bl.a. et ”dufthold”, der sikrer, at oplevelsen i en Volvo er som en svensk, frisk brise.Du kan læse mere om Volvos modelprogram via linket. Du er desuden velkommen til at kontakte Bin2Bil på telefon 59 48 06 32 for at høre nærmere om din lokale Volvo-forhandler i Holbæk, Slagelse Næstved og øvrige Vest- og Sydsjælland.

Læs om hele Volvo modelprogram her

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Volvo,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5948 0632

Kontakt mig