59 43 11 01

RENAULT - Passion for life

Renault

Renault

RENAULT TWINGO

Urban og stilfuld – den nye Renault Twingo i nyt design vinder dit hjerte! Familievenligheden og det innovative design gør den til en værdig afløser i Renaults serie af bybiler. Twingo byder dog på meget mere end sin storartede arv, og har rigeligt udstyr til at peppe din hverdag op! Læs mere om Renault Twingo via linket. Du kan også kontakte Bin2Bil – din lokale Renault-forhandler i Slagelse, Roskilde, Holbæk og Vestsjælland – for at høre nærmere.

Læs mere om TWINGO her

 

RENAULT CLIO

Den nye Renault Clio leverer kærlighed ved første blik. Designet er sofistikeret og imponerende og udstråler på én gang elegance og dynamik. Føreroplevelsen er gennemført i den stilige kabine, og du er garanteret at køreglæde følger med Renault Clio.

Læs mere om NY Renault Clio her

 

RENAULT CAPTUR

Har du lyst til at prøve en crossover, som stråler af power? Du kan forkælse dig selv med den nye ’Flame Red’-farvetone, som er eksklusivt udviklet til Captur, der kan kombineres med polerede og sorte, ekstratonede ruder og 17” alufælge. Du kan skræddersy din Renault Captur, så den matcher din smag med de mange mulige farvekombinationer. Du kan prøve den kraftfulde crossover hos Bin2Bil i Holbæk.

Læs mere om Renault Captur her

 

RENAULT MEGANE

Smalle kurver, stærke skuldrer, karakteristiske LED-lyssignatur, et imponerende kølegitter… Du er garanteret stærke køreoplevelser med det dynamiske design i den nye Renault Megane. Du kan desuden nyde det højteknologiske cockpit, raffinerede materiale og smuk færdigbehandling i højeste kvalitet.

Læs mere om den nye Megane her

 

RENAULT KADJAR

Oplev et dagligt adrenalinkick! Med Renault Kadjar får du en alsidig bil, der giver lige komfortabel kørsel på vejen som på off-road ture. Med den kompakte ramme, eventyrlystne look, øgede frihøjde, front- og bagbeskyttelsesplader og 4WD- eller 2WD-gearkasser er Kadjar indbegrebet af ægte crossover-mentalitet. Med sit modulopbyggede design, teknologisk udstyr, der er designet med henblik på netop dig, høj-funktionelt interiør og adskillige andre integrerede teknologier gør Kadjar svær at modstå. Du kan opleve den hos Bin2Bil, eller du kan læse mere via linket.

Læs mere om Kadjar her

 

RENAULT SCENIC / GRAND SCENIC

Har du sans for stil? Renault Scenic og Grand Scenic har sans for detaljer. Den nydesignede forende med sort lak og krom præsenter et dynamisk og flot udtryk. Bilens LED-lys spejler en moderne, eksklusiv og tiltalende visuel identitet. Den er endnu mere elegant i profil med forkromede lister, der beskytter og pynter, og omhyggeligt designede hjul. Indvendigt føler du dig hurtigt hjemme med raffineret udstyr og brugertilpasset instrumentbræt. Renault Scenic vil helt sikkert forbedre dine køreture!

Læs mere om Scenic-modellerne her

 

RENAULT TALISMAN

Slap af, du sidder i en Renault Talisman. Denne nye generation af sedan garanterer et stort udvalg af højteknologisk, innovativt udstyr og exceptionel komfort med ergonomiske sæder. Det rummelige interiør giver dig mulighed for at komme vække fra det hele og slappe af. Du kan prøve Renault Talisman hos Bin2Bil i Holbæk.

Læs mere om Talisman her

 

RENAULT ESPACE

Oplev passion – væk dine sanser! Stærke former, betagende linjer, robust og elegant design. Den nye Renault Espace er en ægte crossover. Espace er indbegrebet af elegance, som det aldrig er præsenteret før. Træd ind i en verden af spænding og begejstring! Læs mere om den meget interessante, komfortable og rummelige Renault Espace via linket.

Læs mere om Espace her

 

REVOLUTIONERENDE ELBILER

Med en elbil fra Renault får du en støjsvag, omkostningseffektiv og sikker bil med en imponerende rækkevidde. Vi tilbyder to elbiler fra Renault – en rummelig Renault Kangoo Z.E. med et stort varerum og en forbavsende enkel Renault ZOE med fem sæder. Uanset om din drømmebil er en rummelig varebil eller en lille bybil, har vi bilen til dig. Du kan læse mere om elbiler fra Renault via linket. Du kan desuden prøvekøre disse modeller hos Bin2Bil i Holbæk.

Læs mere om Renaults elbiler her

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Renault,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5948 0615

Kontakt mig