59 43 11 01

MAZDA - effektivitet og køreglæde

Mazda

Mazda går sin egen vej. Hele vejen.

Man siger, at plejer er død. Spørger du Mazda, har han aldrig eksisteret. Hos Mazda har de altid gjort tingene anderledes og altid udfordret vanetænkningen. Lige fra historien om Wankel-motoren til verdens mest solgte roadster; sportsvognen MX-5. Mazdas nyeste skud på stammen er deres SKYACTIV-teknologier, hvor effektivitet og køreglæde er forenet på bedste vis.

MAZDA – ”Jinba Ittai”

De nye modeller fra Mazda er skabt ud fra en vision om at skabe fuldstændig samhørighed mellem fører og bil. De skaber biler, der rækker ud over funktionen som transportmiddel – som omfavner synergien mellem rytter og hest. Tidssvarende og moderne designs danner rammen om teknologiske egenskaber, der sætter køreglæden i førersædet. Med en bil fra Mazda kan du for alvor mærke en bil, der bevæger sig, som du ønsker. ”Jinba Ittai” – perfekt harmoni i den bedste køreoplevelse.

Kontakt Bin2Bil, din lokale Mazda-forhandler i Holbæk, Roskilde / Vestsjælland, for at høre nærmere.

 

MAZDA2
Den nye Mazda2 er et klart bevis på, at de bedste ting sagtens kan komme i små pakker. Den nye model er designet efter det japanske koncept, KODO. Det øjeblik, hvor energi bliver til bevægelse omsættes af det stærke indre og udføres igennem det dynamiske ydre. Mazda2 leverer en gennemført føreroplevelse, der byder på pålidelig og effektiv ydeevne, minimalistisk og praktisk interiør med MZD Connect, der giver dig mulighed for at styre musik, radio og lignende. Med den nye SkyActiv-teknologi byder Mazda2 desuden på letvægtskarosseri og lavt brændstofforbrug. Du kan læse mere om den kraftfulde super-mini, Mazda2, via linket.
Læs mere om Mazda2 her

 

MAZDA3
Mazda3 findes både som en stilsikker sedan og en sportslig hatchback. MZD Connect, SkyActiv-teknologi, Traffic Sign Recognition og Advanced Smart City Brake garanterer dig en brugervenlig, dynamisk og sikker føreroplevelse med lavt brændstofforbrug i både Mazda3 Sedan og Mazda3 Hatchback. Desuden integreres i-ACTIVSENSE-system, der gør både sikkerhed og komfort til en fast del af kørslen. Du kan opleve alle fordelene ved en prøvekørsel hos Bin2Bil i Holbæk, og du kan derudover læse mere via linket.
Læs mere om Mazda3 her

 

MAZDA6
Nyt design, opdateret teknik og en udstyrsliste uden sidestykke. Priser fra kr. 293.995,-
Den nye Mazda6 har ikke blot fået et klassisk facelift med let ændret design. Den er opdateret på stort set alle punkter: designmæssigt, teknisk og udstyrsmæssigt. Udvendigt er den største ændring det nye frontparti med en mere markant frontgril og nye, smalle LED-forlygter. Sedan-modellen har også fået en ny udformning af baglygterne og bagagerumsklappen. Fælles for sedan- og stationcarmodellen er nye 17” og 19” aluminiumsfælge, der er designet, så de ser større ud end hidtil.

Indvendigt er ændringerne endnu mere omfattende, idet det meste af interiøret er blevet redesignet. Det gælder blandt andet instrumentpanelet, der er blevet endnu mere overskueligt og som resten af interiøret er udfærdiget i lækre, bløde materialer. Der er en meget elegant overgang fra instrumentpanelet til de ligeledes nydesignede dørbeklædninger, der er med til at skabe en meget harmonisk helhed. Sæderne for og bag er også nye. De er blandt andet blevet bredere og har fået en tykkere polstring. Som noget nyt er der indbygget ventilation i forsæderne i Optimum-modellerne.
Læs mere om den Mazda6 her

 

MAZDA CX-3
Du kan forvente en unik crossover, der kombinerer praktiske egenskaber med muskuløst design i den Mazda CX-3. Interiøret er udviklet til at bringe føreren i centrum, og du kan nyde fuld kontrol med MZD Connect, der bringer dig tættere på bilens funktioner. CX-3 byder desuden på i-ActiveSense-sikkerhedsteknologi og SkyActiv-teknologi, der sikrer kompromisløs præstation og sikkerhed på vejen. Mazda CX-3 er en fantastisk køreoplevelse – både i storbyen og på de små landeveje.
Læs mere om Mazda CX-3 her

 

MAZDA CX-30
Den helt nye Mazda CX-30 har et kraftfuldt design, der i lighed med den nye Mazda3 er resultatet af en videreudvikling af det prisbelønnede Kodo-design, der henter sin inspiration fra japansk æstetik. Den rummelige kabine er kendetegnet ved enkle, horisontale linjer samt instrumenter og betjeningselementer, der er eksemplarisk tydelige og placeret, præcis hvor man forventer at finde dem. Materialekvaliteten er høj og støjdæmpningen er meget effektiv, så kabinen føles eksklusiv og komfortabel for alle passagerer.
Læs mere om Mazda CX-30 her

 

 

MAZDA CX-5
Kompromisløs køreglæde og muskuløst design finder sammen i den Mazda CX-5, der placerer sig i klassen for mellemstore SUV-modeller som crossover. Det lette karosseri med SkyActiv-teknologi leverer fuld kontrol og lavt brændstofforbrug, der udfolder sig i en dynamisk køreoplevelse. Moderne teknologi som Driver Attention Alerts, Smart City Brake Support og blindvinkelalarm sørger desuden for intelligent sikkerhed. Det hele leveres i muskuløst KODO-design, der kendetegner de karakteristiske Mazda-modeller. Prøv Mazda CX-5 hos Bin2Bil, eller læs meget mere via linket.
Læs mere om Mazda CX-5 her

 

MAZDA MX-5
Det ultrasportslige udtryk i Mazda MX-5 gemmer på hæsblæsende køreoplevelser, der i sandhed bringer fører og bil sammen i fuldstændig samhørighed. MX-5 er verdens mest solgte roadster, og har budt mange mennesker på fantastiske oplevelser. Med SkyActiv-teknologi, avanceret sikkerhedsteknologi og MZD Connect lever MX-5 på fuld kontrol, optimal sikkerhed og inkluderende brugerflade i gennemført KODO-design. Mazda MX-5 bør opleves hos Bin2Bil i Holbæk.
Læs mere om Mazda MX-5 her

 

 "Ånden i Hiroshima er aldrig at opgive, at stræbe efter det bedste. Det er en del af vores DNA"

Masahiro Moro - Executive Officer – MAZDA Japan

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Mazda,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5948 0611

Kontakt mig