59 43 11 01

MAZDA - effektivitet og køreglæde

Mazda

Mazda går sin egen vej. Hele vejen.

Man siger, at plejer er død. Spørger du Mazda, har han aldrig eksisteret. Hos Mazda har de altid gjort tingene anderledes og altid udfordret vanetænkningen. Lige fra historien om Wankel-motoren til verdens mest solgte roadster; sportsvognen MX-5. Mazdas nyeste skud på stammen er deres SKYACTIV-teknologier, hvor effektivitet og køreglæde er forenet på bedste vis.

MAZDA – ”Jinba Ittai”

De nye modeller fra Mazda er skabt ud fra en vision om at skabe fuldstændig samhørighed mellem fører og bil. De skaber biler, der rækker ud over funktionen som transportmiddel – som omfavner synergien mellem rytter og hest. Tidssvarende og moderne designs danner rammen om teknologiske egenskaber, der sætter køreglæden i førersædet. Med en bil fra Mazda kan du for alvor mærke en bil, der bevæger sig, som du ønsker. ”Jinba Ittai” – perfekt harmoni i den bedste køreoplevelse.

Kontakt Bin2Bil, din lokale Mazda-forhandler i Holbæk, Roskilde / Vestsjælland, for at høre nærmere.

 

MAZDA2

Den nye Mazda2 er et klart bevis på, at de bedste ting sagtens kan komme i små pakker. Den nye model er designet efter det japanske koncept, KODO. Det øjeblik, hvor energi bliver til bevægelse omsættes af det stærke indre og udføres igennem det dynamiske ydre. Mazda2 leverer en gennemført føreroplevelse, der byder på pålidelig og effektiv ydeevne, minimalistisk og praktisk interiør med MZD Connect, der giver dig mulighed for at styre musik, radio og lignende. Med den nye SkyActiv-teknologi byder Mazda2 desuden på letvægtskarosseri og lavt brændstofforbrug. Du kan læse mere om den kraftfulde super-mini, Mazda2, via linket.

Læs mere om Mazda2 her

 

MAZDA3

Den nye Mazda3 findes både som en stilsikker sedan og en sportslig hatchback. MZD Connect, SkyActiv-teknologi, Traffic Sign Recognition og Advanced Smart City Brake garanterer dig en brugervenlig, dynamisk og sikker føreroplevelse med lavt brændstofforbrug i både Mazda3 Sedan og Mazda3 Hatchback. I den nye 2017-ugave integreres desuden i-ACTIVSENSE-system, der gør både sikkerhed og komfort til en fast del af kørslen. Du kan opleve alle fordelene ved en prøvekørsel hos Bin2Bil i Holbæk, og du kan derudover læse mere via linket.

Læs mere om Mazda3 her

 

MAZDA6

I 2017 kan du få Mazda6 i to kraftfulde udgaver – stationcar og sedan. Mazda6 leverer exceptionelle køreoplevelser, der fuldendes gennem luksuriøst interiør, der bl.a. byder på komfortable siddepladser og MZD Connect, og præsenteres i muskuløs og elegant fremtoning. SkyActiv-teknologi og i-ActiveSense byder desuden på lavt brændstofforbrug og ekstra sikkerhed på vejene. Både Mazda6 Tourer og Mazda6 Saloon kan opleves hos Bin2Bil i Holbæk.

Læs mere om Mazda6 2017 her

 

MAZDA CX-3

Du kan forvente en unik crossover, der kombinerer praktiske egenskaber med muskuløst design i den nye Mazda CX-3. Interiøret er udviklet til at bringe føreren i centrum, og du kan nyde fuld kontrol med MZD Connect, der bringer dig tættere på bilens funktioner. CX-3 byder desuden på i-ActiveSense-sikkerhedsteknologi og SkyActiv-teknologi, der sikrer kompromisløs præstation og sikkerhed på vejen. Mazda CX-3 er en fantastisk køreoplevelse – både i storbyen og på de små landeveje.

Læs mere om Mazda CX-3 her

 

MAZDA CX-5

Kompromisløs køreglæde og muskuløst design finder sammen i den nye Mazda CX-5, der placerer sig i klassen for mellemstore SUV-modeller som crossover. Det lette karosseri med SkyActiv-teknologi leverer fuld kontrol og lavt brændstofforbrug, der udfolder sig i en dynamisk køreoplevelse. Moderne teknologi som Driver Attention Alerts, Smart City Brake Support og blindvinkelalarm sørger desuden for intelligent sikkerhed. Det hele leveres i muskuløst KODO-design, der kendetegner de karakteristiske Mazda-modeller. Prøv Mazda CX-5 hos Bin2Bil, eller læs meget mere via linket.

Læs mere om Mazda CX-5 her

 

MAZDA MX-5

Det ultrasportslige udtryk i Mazda MX-5 gemmer på hæsblæsende køreoplevelser, der i sandhed bringer fører og bil sammen i fuldstændig samhørighed. MX-5 er verdens mest solgte roadster, og har budt mange mennesker på fantastiske oplevelser. Med SkyActiv-teknologi, avanceret sikkerhedsteknologi og MZD Connect lever MX-5 på fuld kontrol, optimal sikkerhed og inkluderende brugerflade i gennemført KODO-design. Mazda MX-5 bør opleves hos Bin2Bil i Holbæk.

Læs mere om Mazda MX-5 her

 

 "Ånden i Hiroshima er aldrig at opgive, at stræbe efter det bedste. Det er en del af vores DNA"

Masahiro Moro - Executive Officer – MAZDA Japan

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Mazda,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5948 0611

Kontakt mig