59 43 11 01

Ford hos Bin2Bil

Ford

Ford

FORD FIESTA
Du vil ikke fortryde en køretur i den nye Ford Fiesta. Du kan nemlig selv opleve, hvordan den nyeste teknologi og stilfuldt design kombineres i sin klasses mest forførende personbil. Alle funktionerne i den nye Ford Fiesta er udviklet for at lade dig få mest muligt ud af din dag. Læs mere om den nye Ford Fiesta og alle de innovative features som standardudstyr via linket.
Læs mere om FIESTA-modellerne her

 

FORD FOCUS
Med det mest raffinerede og avancerede interiør samt det helt nydesignede eksteriør, er dette den hidtil mest elegante Ford Focus.
Der indgår desuden mange nye teknologier i denne næste generations model, der er værd at bemærke. Eksempelvis giver Ford SYNC II mulighed for med stemmestyring og 8” touchscreen, at man kan betjene bilens underholdnings- og navigationssystem samt klimaanlægget udelukkende via stemmen. Den aktive parkeringshjælp er også blevet endnu bedre, så både 90 graders og parallelparkering kan foretages problemfrit. Læs mere om den spændende nye Focus via linket.

Læs mere om FOCUS-modellerne

 

FORD C-MAX & GRAND C-MAX
Den nye Ford C-MAX er designet til at gøre enhver familietur problemfri. Hvad enten du vælger den nye Grand C-MAX med fem eller syv sæder, C-MAX med fem sæder, vil du nyde et helt nyt niveau af fleksibilitet, effektivitet og praktisk anvendelighed. Tilføj en række bemærkelsesværdige teknologier, høj ydelse og kvik acceleration – så har du formentlig fundet din drømmebil. Du kan læse meget mere om Ford C-MAX og Grand C-MAX via linket.

Læs mere om C-MAX-modellerne  her

 

FORD S-MAX
Uovertruffen ydeevne og præcis manøvrering, supermoderne stil og intelligente teknologier – alt dette får du i den nye Ford S-MAX, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Hertil hører nemlig praktisk anvendelighed, fleksibilitet og effektivitet. Med den bred vifte af bemærkelsesværdige teknologier, er det en af de smarteste biler med fem sæder (og kan endda udvides til syv), der findes på markedet. Læs mere om S-MAX via linket, og se hvorfor den passer perfekt til en aktiv livsstil.

Læs mere om S-MAX her

 

FORD KUGA
Slående, ultra-moderne styling og design udvendigt og indvendigt. Vedholdende effektivitet og kompromisløs ydeevne. En imponerende liste af smarte systemer, teknologier og funktioner. Og alt det praktiske, anvendelige og fleksible du måtte ønske. Hvis du synes, at uendelige muligheder, smukt design og fantastisk funktionalitet er tiltagende, så er den nye Kuga noget for dig. Du kan læse meget mere via linket.

Læs mere om KUGA-modellerne her

 

FORD EDGE
Den nye Ford Edge er altid klar til nye oplevelser. På vej til byen, eller pakket til weekenden? Uanset hvad, giver det intelligente irehjulstræk (AWD) ekstra tryghed på turen. Ford Edge har imponerende meget plads til benene, i hovedhøjden og til bagagen. 5 voksne sidder godt i de komfortable sæder som yder god støtte. Med bagsæderne foldet ned i gulvet får du al den bagageplads, du skal bruge. Bilens avancerede hjulophæng og støjdæmpende ruder reducerer støj udefra. Med Active Noise Cancellation reduceres uønsket støj endnu bedre inde i kabinen. 3 skjulte mikrofoner opfanger baggrundsstøj, som derefter neutraliseres ved hjælp af modsatrettede lydbølger, der sendes ud gennem bilens højttalere.

Læs mere om EDGE-modellerne her

 

 

FORD MONDEO
Den nye Ford Mondeo Stationcar og 5-dørs overbeviser med et iøjnefaldende, slankt design, der giver en dynamisk silhuet- Bilens kraftfulde præstation og enestående ydeevne formidles af bilens visuelle udtryk. Samspillet mellem bilens intelligente, sofistikerede design og omhyggelige håndværk samt den banebrydende teknologi gør den nye Ford Mondeo Stationcar og 5-dørs til den mest avancerede Ford Mondeo nogensinde. Du kan læse mere om årets firmabil 2016, Ford Mondeo, via linket.

Læs mere om MONDEO-modellerne her

 

FORD GALAXY

Den nye Ford Galaxy redefinerer rejseoplevelsen ved at give yderst fleksible siddepladser for helt op til syv personer. Det nye EasyFold-system med Power Raise-funktion giver dig mulighed for at klappe sæderne op og ned med et tryk på en knap. Og da der er masser af plads til at slappe af og strække sig i den bekvemme og velindrettede kabine, vil du nyde hver kilometer af hver tur, du kører. Hvis du påskønner kombinationen af elegant og tidsvarende design, den nyeste teknologi, den bedste kvalitet, så opgradér til den nye Ford Galaxy og vær forberedt på at rejse med imponerende meget plads.

Læs mere om Galaxy-modellerne her

Du kan også kontakte Bin2Bil på telefon 59 48 06 10 – vi er din lokale Ford-forhandler i Holbæk og Vestsjælland.

 

Her kan du få et overblik over alle Ford-modeller

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Ford,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5948 0610

Kontakt mig