59 43 11 01

Ford hos Bin2Bil

Ford

Ford

Ford KA+

Den er ny, økonomisk og rummelig. Desuden byder den på et hav af spændende og praktiske informationer, der gør din kørsel mere komfortabel, sikker og sjovere end nogensinde før. Du kan nyde hvert eneste øjeblik i førersædet fuldt ud med en Ford KA+. Du kan læse meget mere om fordelene via linket

Læs mere om KA+-modellerne her

 

FORD FIESTA

Du vil ikke fortryde en køretur i den nye Ford Fiesta. Du kan nemlig selv opleve, hvordan den nyeste teknologi og stilfuldt design kombineres i sin klasses mest forførende personbil. Alle funktionerne i den nye Ford Fiesta er udviklet for at lade dig få mest muligt ud af din dag. Læs mere om den nye Ford Fiesta og alle de innovative features som standardudstyr via linket.

Læs mere om FIESTA-modellerne her

 

FORD B-MAX

I en Ford B-MAX får du en bil udviklet specielt til bykørsel. Den har et genialt dørsystem, og så er den kompakt. Døråbningen er hele 1,5 meter bred, og herigennem får du adgang til en af klassens mest rummelige og elegante kabiner. Ford B-MAX er desuden udstyret med en masse teknologi, som gør kørslen sjovere og lettere. Det indebærer bl.a. Active City Stop, der hjælper dig med at bremse sammenstød i langsom bytrafik. Systemet bremser nemlig automatisk, hvis du ikke når det. Ford SYNC giver dig også mulighed for at styre både mobiltelefonen og musikken med enkle talekommandoer. Du kan læse mere om de praktiske og sjove features i Ford B-MAX via linket.

Læs mere om B-MAX her

 

FORD FOCUS

Med det mest raffinerede og avancerede interiør samt det helt nydesignede eksteriør, er dette den hidtil mest elegante Ford Focus.
Der indgår desuden mange nye teknologier i denne næste generations model, der er værd at bemærke. Eksempelvis giver Ford SYNC II mulighed for med stemmestyring og 8” touchscreen, at man kan betjene bilens underholdnings- og navigationssystem samt klimaanlægget udelukkende via stemmen. Den aktive parkeringshjælp er også blevet endnu bedre, så både 90 graders og parallelparkering kan foretages problemfrit. Læs mere om den spændende nye Focus via linket.

Læs mere om FOCUS-modellerne

 

FORD C-MAX & GRAND C-MAX

Den nye Ford C-MAX er designet til at gøre enhver familietur problemfri. Hvad enten du vælger den nye Grand C-MAX med fem eller syv sæder, C-MAX med fem sæder, vil du nyde et helt nyt niveau af fleksibilitet, effektivitet og praktisk anvendelighed. Tilføj en række bemærkelsesværdige teknologier, høj ydelse og kvik acceleration – så har du formentlig fundet din drømmebil. Du kan læse meget mere om Ford C-MAX og Grand C-MAX via linket.

Læs mere om C-MAX-modellerne  her

 

FORD S-MAX

Uovertruffen ydeevne og præcis manøvrering, supermoderne stil og intelligente teknologier – alt dette får du i den nye Ford S-MAX, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Hertil hører nemlig praktisk anvendelighed, fleksibilitet og effektivitet. Med den bred vifte af bemærkelsesværdige teknologier, er det en af de smarteste biler med fem sæder (og kan endda udvides til syv), der findes på markedet. Læs mere om S-MAX via linket, og se hvorfor den passer perfekt til en aktiv livsstil.

Læs mere om S-MAX her

 

FORD KUGA

Slående, ultra-moderne styling og design udvendigt og indvendigt. Vedholdende effektivitet og kompromisløs ydeevne. En imponerende liste af smarte systemer, teknologier og funktioner. Og alt det praktiske, anvendelige og fleksible du måtte ønske. Hvis du synes, at uendelige muligheder, smukt design og fantastisk funktionalitet er tiltagende, så er den nye Kuga noget for dig. Du kan læse meget mere via linket.

Læs mere om KUGA-modellerne her

 

 

FORD MONDEO

Den nye Ford Mondeo Stationcar og 5-dørs overbeviser med et iøjnefaldende, slankt design, der giver en dynamisk silhuet- Bilens kraftfulde præstation og enestående ydeevne formidles af bilens visuelle udtryk. Samspillet mellem bilens intelligente, sofistikerede design og omhyggelige håndværk samt den banebrydende teknologi gør den nye Ford Mondeo Stationcar og 5-dørs til den mest avancerede Ford Mondeo nogensinde. Du kan læse mere om årets firmabil 2016, Ford Mondeo, via linket.

Læs mere om MONDEO-modellerne her

 

FORD GALAXY

Den nye Ford Galaxy redefinerer rejseoplevelsen ved at give yderst fleksible siddepladser for helt op til syv personer. Det nye EasyFold-system med Power Raise-funktion giver dig mulighed for at klappe sæderne op og ned med et tryk på en knap. Og da der er masser af plads til at slappe af og strække sig i den bekvemme og velindrettede kabine, vil du nyde hver kilometer af hver tur, du kører. Hvis du påskønner kombinationen af elegant og tidsvarende design, den nyeste teknologi, den bedste kvalitet, så opgradér til den nye Ford Galaxy og vær forberedt på at rejse med imponerende meget plads. Læs mere om den lækre og rummelige Galaxy via linket.

Du kan også kontakte Bin2Bil på telefon 59 48 06 10 – vi er din lokale Ford-forhandler i Slagelse, Roskilde, Holbæk og Vestsjælland.

 

Læs mere om GALAXY-modellerne her

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Ford,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5948 0610

Kontakt mig