59 43 11 01

Ford hos Bin2Bil

Ford

Ford

FORD FIESTA
Du vil ikke fortryde en køretur i den nye Ford Fiesta. Du kan nemlig selv opleve, hvordan den nyeste teknologi og stilfuldt design kombineres i sin klasses mest forførende personbil. Alle funktionerne i den nye Ford Fiesta er udviklet for at lade dig få mest muligt ud af din dag. Læs mere om den nye Ford Fiesta og alle de innovative features som standardudstyr via linket.
Læs mere om FIESTA-modellerne her

 

FORD FOCUS
Med det mest raffinerede og avancerede interiør samt det helt nydesignede eksteriør, er dette den hidtil mest elegante Ford Focus.
Der indgår desuden mange nye teknologier i denne næste generations model, der er værd at bemærke. Eksempelvis giver Ford SYNC II mulighed for med stemmestyring og 8” touchscreen, at man kan betjene bilens underholdnings- og navigationssystem samt klimaanlægget udelukkende via stemmen. Den aktive parkeringshjælp er også blevet endnu bedre, så både 90 graders og parallelparkering kan foretages problemfrit. Læs mere om den spændende nye Focus via linket.
Læs mere om FOCUS-modellerne

 

DEN HELT NYE FORD PUMA
Udviklet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af nutidens moderne liv. Med innovativt "førercentreret" design, dristigt udvendigt SUV-design og et sofistikeret hybrid motor: Ford Puma søger ikke din opmærksomhed -den kræver den stille og roligt.
Læs mere om Ford Puma her

 

FORD S-MAX
Uovertruffen ydeevne og præcis manøvrering, supermoderne stil og intelligente teknologier – alt dette får du i den nye Ford S-MAX, som i den grad skiller sig ud fra mængden. Hertil hører nemlig praktisk anvendelighed, fleksibilitet og effektivitet. Med den bred vifte af bemærkelsesværdige teknologier, er det en af de smarteste biler med fem sæder (og kan endda udvides til syv), der findes på markedet. Læs mere om S-MAX via linket, og se hvorfor den passer perfekt til en aktiv livsstil.
Læs mere om S-MAX her

 

FORD KUGA
Slående, ultra-moderne styling og design udvendigt og indvendigt. Vedholdende effektivitet og kompromisløs ydeevne. En imponerende liste af smarte systemer, teknologier og funktioner. Og alt det praktiske, anvendelige og fleksible du måtte ønske. Hvis du synes, at uendelige muligheder, smukt design og fantastisk funktionalitet er tiltagende, så er den nye Kuga noget for dig. Du kan læse meget mere via linket.
Læs mere om KUGA-modellerne her 

 

FORD MONDEO
Den nye Ford Mondeo Stationcar og 5-dørs overbeviser med et iøjnefaldende, slankt design, der giver en dynamisk silhuet- Bilens kraftfulde præstation og enestående ydeevne formidles af bilens visuelle udtryk. Samspillet mellem bilens intelligente, sofistikerede design og omhyggelige håndværk samt den banebrydende teknologi gør den nye Ford Mondeo Stationcar og 5-dørs til den mest avancerede Ford Mondeo nogensinde. Du kan læse mere om årets firmabil 2016, Ford Mondeo, via linket.
Læs mere om MONDEO-modellerne her

 

FORD GALAXY
Den nye Ford Galaxy redefinerer rejseoplevelsen ved at give yderst fleksible siddepladser for helt op til syv personer. Det nye EasyFold-system med Power Raise-funktion giver dig mulighed for at klappe sæderne op og ned med et tryk på en knap. Og da der er masser af plads til at slappe af og strække sig i den bekvemme og velindrettede kabine, vil du nyde hver kilometer af hver tur, du kører. Hvis du påskønner kombinationen af elegant og tidsvarende design, den nyeste teknologi, den bedste kvalitet, så opgradér til den nye Ford Galaxy og vær forberedt på at rejse med imponerende meget plads.
Læs mere om Galaxy-modellerne her

Du kan også kontakte Bin2Bil på telefon 59 48 06 10 – vi er din lokale Ford-forhandler i Holbæk og Vestsjælland.

 

Her kan du få et overblik over alle Ford-modeller

Har du spørgsmål omkring

ny eller "næsten ny" Ford,

så er du velkommen til at

kontakte mig!

5948 0610

Kontakt mig