59 43 11 01

Vare- og firmabiler

Erhvervsbiler hos Bin2Bil

Renault & Ford - dine stærke erhverspartnere

Her hos Bin2Bil introducerer vi de to nye modeller af Renault Trafic og Ford Transit. Her er der tale om to varevogne, der begge sigter mod at være klassens bedste. Den nye Renault Trafic har fået ny motor, hvor du kan vælge mellem en 120 eller 140 hestes twin turbo, der ikke bare er hurtig i optrækket, men som også kører langt på literen – længst af alle i klassen. Den nye Transit kan blive din næste arbejdskollega. Med sin store lastkapacitet samt avancerede teknologi og lave driftsomkostninger kan den effektivisere din arbejdsproces.


Luksus til favorable priser

Den nye Trafic kan fås med teknopakke, der bl.a. inkluderer navigation, bluetooth, bakkamera og baksensor. Alt sammen lækkert ekstraudstyr, der kan gøre din vej fra A til B noget mere overskuelig. Den nye model har samtidig fået nyt design, der gør den mere strømlinet, og den er endda kåret til årets varebil. Vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser, hvor især vores leasingpriser på netop denne model skiller sig ud.


Din nye varevogn

Hvis du eller dit firma trænger til en ny varevogn, kan vi som fagmænd klart anbefale både Renault Trafic og Ford Transit. Har du spørgsmål vedrørende bilen eller finansieringen af den, er du velkommen til at ringe til os på telefon 59 43 11 01. Vi hjælper både private og virksomheder i Holbæk, Odsherred, Slagelse og Roskilde - og resten af landet for den sags skyld...

Læs mere om Fords erhvervsbiler

Læs mere om Renaults varebiler

Læs mere om Renaults firmabiler

Jeg er klar med råd

og vejledning omkring

Firma- og gulpladebiler

- så gi' mig endelig et kald!

5948 0634

Galleri

Kontakt mig