59 43 11 01

BIIN2BIL LEASING


 

BIN2BIL LEASING

Bin2Bil Leasing tilbyder dig flexleasing - din mulighed for at køre i din drømmebil, uden at skulle finansiere bilens fulde værdi og muligheden for kun at betale registreringsafgiften for den periode du kører i bilen. Vi klarer alt fra A til Å, hvis du ønsker det? Så du kan trygt sende en uforpligtende forespørgsel på den bil, du går og drømmer om. Når vi har modtaget forespørgslen kontakter vi dig og vi finder sammen en leasingløsning, der passer til dig og dine behov.

Det er op til dig, om du selv vil finde drømmebilen eller få os til det. Vi har erfaringen og et netværk der gør, at vi ofte er i stand til at finde biler ud fra specifikke præferencer og vi klarer alt fra papirer til afhentning, transport og klargøring, hvis du ønsker det.

Bin2Bils flexleasing-specialister - Venhar Abazibra (5948 0632 - va@bin2bil.dk) eller Steen Jensen (5948 0611 - sj@bin2bil.dk) - sidder klar til at hjælpe dig.FORDELE

Bin2Bil Leasing har mange fordele blandt andet kan nævnes:

 • Flexleasing - mindre pengebinding i bil end ved traditionel bilkøb
 • Du betaler kun registereringsafgift for den periode leasingaftalen løber
 • Registreringsafgiften afregnes med 2%, 1% eller 0,5%/md af den fulde afgift (afhængig af bilens alder)
 • Flexleasing - mulighed for at skifte mellem flere biler (f.eks. cabriolet til sommer og SUV til vinter)
 • Når bilen skal sælges, vil der være flere købere (der er ikke reg.afgift på bilen, så den kan også sælges til en køber i udlandet)
 • Flexleasing - mindre værditab (der afskrives kun på bilens værdi uden reg.afgift)
 • Lavere beskatningsværdi på firmabiler, der er mere end 3 år gamle
 • Billigere bilforsikring (bilen skal kun forsikres for bilens værdi uden reg.afgift)
 • Service og dækaftale
 • Mulighed for billigere forsikring
 • Faste månedelige udgifter
 • Ingen KM begrænsning
 • Vi byder gerne på din nuværende bil 
 • Bin2Bil Leasing samarbejder med autoriserede forhandlere i hele Europa, og klarer hjemkøb af din drømmebil - altid ud fra dine specielle ønsker.

 

3 TYPER FLEXLEASING

Bin2Bil Leasing byder på tre typer flexleasing, som du kan læse mere om her:

PRIVATLEASING OG ERHVERVSLEASING
- fleksible besparelser

Flexleasing er din mulighed for at køre i din drømmebil, uden at skulle finansiere bilens fulde værdi. Med flexleasing kan du nøjes med at betale helt ned til 0,5%/md af bilens samlede registreringsafgift (ved køb skal den fulde afgift på 85% - 150% af din drømmebil betales ved indregistrering)

Flexleasing gør det muligt at betale registreringsafgiften for den periode du kører i bilen uanset om det er 12, 24 eller 36 mdr. betaler du kun registreringsafgift for den periode du har bilen. Fordelen ved flexleasing er, at du - efter endt periode - ejer en bil, hvor værdien ikke er påvirket af registreringsafgiften. Det giver straks muligheden at sælge bilen i hele Europa. Ved flexleasing afskriver du kun på bilens værdi og ikke på afgiften.

Flexleasing kræver et mindre kapitalbehov ved opstart, øger muligheden for at komme til at køre i din drømmebil og du kender den månedlige ydelse i hele perioden.

 

SPLITLEASING
- spar beskatning af fri bil

Vil du slippe for beskatning af fri bil - og samtidig spare penge for virksomheden? Så kan splitleasing være en god idé for dig, der kører både privat og arbejdskørsel i din bil. Leasingmodellen kaldes også for deleleasing, og er en fordel, hvis du kører mindst 60% erhverv og max. 40% privat. Vi splitter kontrakten op i to identiske leasingaftaler, en til dig og en til firmaet, og du betaler kun for de km, du reelt kører privat. Vi står for oprettelsen af en elektronisk kørebog med GPS, der registrerer kilometerfordelingen. Det er simpelt, og du sparer penge.

 

SÆSONLEASING
- når drømmen bliver til virkelighed

Sæsonleasing er for dig, der vil ud og køre i drømmebilen i en begrænset periode, Sæsonleasing er flexleasing, hvor du bestemmer leasingperioden. Du betaler kun for de måneder du kører i bilen. Du kan med andre ord køre i f.eks. en åben muskel bil om sommeren og skifte til en firehjulstrækker eller eksklusiv stationcar om vinteren. 

Vi er altid klar med svar på spørgsmål og generel rådgivning. Med udstilling i Holbæk har vi også kunder fra Vestsjælland, Slagelse, Roskilde og omegn. Ring til os for en uforpligtende snak på telefon 59 43 11 01.

Kontakt mig