59 43 11 01

Tilbage


VELKOMMEN TIL NYTÅRSKUR

- VI HOLDER ET BRAG AF EN FEST!


JAZZ, VINSMAGNING OG STORE BESPARELSER TIL BIN2BILS NYTÅRSKUR

Vi har igen i år fundet det tunge skyts frem og starter 2019 med et brag af en nytårsraket. Trænger bilen derfor til at blive udskiftet, så er der rigtig mange penge at spare ved at tage til nytårskur i Bilbyen 2 i den kommende weekend – 5. og 6. januar kl. 11-16.

Spar 100.000 på ny Ford
Ford fejrer 100 år i Danmark med et knaldtilbud på S-MAX. Jubilæumstilbuddet omfatter en Ford S-MAX Titanium 2,0 EcoBlue med 190 hk og manuelt gear, som med en pris på 362.885 kr. har fået et prisdyk, der er svært at takke nej til – faktisk præcis 100.000 kr. Den udstyrsspækkede model kommer blandt andet med fartpilot, 8” touchskærm, opvarmet forrude, nøglefri start, regnsensor, 2-zoners klimaanlæg og 17” alufælge.

Fantastiske nytårspriser på Renault
Renault-teamet har også lagt sig i selen, med en sand stjerneregn af tilbud på Renault-modellerne. Tag f.eks. Renault Captur, der til nytårskuren tilbydes i Urban-version med 90 hk benzinmotor, parkeringssensor bag, el-klapbare sidespejle, aut. Klimaanlæg samt regn- og lyssensor – alt sammen til kun 179.990 kr. Eller hvad med den populære Clio Zen benzin med 75 hk, der kan fås til 128.990 kr. inkl. bl.a. aircondition, 16” flexfælge ”Attractive”, læderrat, tågelygter og multimediesystem MEDIA NAV med digitalradio og navigation.

Mazda gi’r vinterdæk på alu med i købet
Mazda har i dén grad bidt sig fast som populær-mærke hos os – faktisk blev 2018 det største Mazda-år hos Bin2Bil. Det skyldes ikke mindst Mazda6, der i efteråret kom i en helt ny udgave, samt den højbenede CX-3, der giver føreren overblikket i trafikken. Vælger du at handle ny Mazda i den kommende weekend, får du vinterdæk med aluminiumsfælge med på ”husets regning”.

Få minimum 15.000 for den brugte
Selv om vi er nyvognsforhandler, sælger vi også brugte biler - hvilket vi har et stort udvalg af (faktisk altid ca. 150 af slagsen). Der er altså masser af muligheder for at blive godt kørende i en fart. Prislejet spænder bredt, så der er helt sikkert en prisklasse, der passer alles pengepung.
Falder du pladask for én af de brugte biler, får du i hele januar min. 15.000 kr. for den brugte byttebil, uanset stand, når den nye brugte samtidig finansieres hos os. Og husk - vi tager alt i bytte – også campingvognen eller motorcyklen!

Jazz-trio og vinsmagning
Skal der være fest, så lad der være fest. Derfor har vi til nytårskuren arrangeret vaskeægte hygge i form af jazz og vinsmagning. Således kigger jazz-trioen, The Jazz Gentlemen, forbi begge dage – det samme gør portvinsnørden (i ordets bedste forstand), Anders Christiansen, fra portvinsoplevelser.dk. Anders vil byde på smagsprøver af de gyldne portugisiske druer – samt lidt rød- og hvidvin. Der er altså lagt i kakkelovnen til en særdeles hyggelig første weekend i 2019 hos Bin2Bil.

Kontakt mig