59 43 11 01

Tilbage


OPLEV DEN NYE MAZDA 6

- BYGGET TIL ULTIMATIV KØREGLÆDE


Den nye Mazda6 har ikke blot fået et klassisk facelift med let ændret design. Den er opdateret på stort set alle punkter: designmæssigt, teknisk og udstyrsmæssigt.

Mere markant design
Udvendigt er den største ændring det nye frontparti med en mere markant frontgril og nye, smalle LED-forlygter. Sedan-modellen har også fået en ny udformning af baglygterne og bagagerumsklappen. Fælles for sedan- og stationcarmodellen er nye 17” og 19” aluminiumsfælge, der er designet, så de ser større ud end hidtil.

Nyt interiør
Indvendigt er ændringerne endnu mere omfattende, idet det meste af interiøret er blevet redesignet. Det gælder blandt andet instrumentpanelet, der er blevet endnu mere overskueligt og som resten af interiøret er udfærdiget i lækre, bløde materialer. Der er en meget elegant overgang fra instrumentpanelet til de ligeledes nydesignede dørbeklædninger, der er med til at skabe en meget harmonisk helhed. Sæderne for og bag er også nye. De er blandt andet blevet bredere og har fået en tykkere polstring. Som noget nyt er der indbygget ventilation i forsæderne i Optimum-modellerne.

Opdateret teknik
Motormæssigt har den nye Mazda6 også undergået store forandringer med blandt andet nye stempler og reviderede indsprøjtningsdyser, der doserer brændstoffet mere præcist og effektivt. Det er med til at gøre Mazda6 endnu mere miljøvenlig og velkørende. Med alle motorvarianter opfylder Mazda6 kravene til udstødningsnormen EURO 6d temp.

 

Læs meget mere om den nye Mazda6 ved at trykke på knappen herunder...og velkommen i vores bilhus :)

Læs mere

Kontakt mig