59 43 11 01

Privatleasing af Fiesta Titanium

Tilbage


FIESTA TITANIUM SOM PRIVATLEASING

Topmodel til spotleasing


En af de mest populære minibiler i Danmark gør sig nu ekstra bemærket med et tilbud på privatleasing, som ligger på niveau med det, mange konkurrenter tager for leasing af en mikrobil. En luksuriøs Fiesta Titanium med den prisvindende EcoBoost-motor med hele 125 hk fås lige nu til priser fra blot 1.995 kr. om måneden med en engangsudbetaling på 4.995 kr. Tilbuddet gælder så længe lager haves, og Ford har biler til hurtig levering.


Typisk vil man for en ydelse på cirka 2.000 kr. om måneden med en udbetaling på omkring 5.000 kr. på privatleasing blive kørende i en mikrobil, en af markedets mindste biler. Det vil for mange være mere i mangel af bedre muligheder i den prisklasse end et udtryk for god vilje, at leasingkontrakten bliver skrevet under for så lille en bil. Har man et kørselsbehov, der inkluderer mere end bare kørsel frem og tilbage i byen, vil mikrobilernes mangel på lydisolering, kraftoverskud og noget så simpelt som god plads hurtigt blive så store irritationsmomenter, at man har lyst til at rive kontrakten midt over. 

Ford er for længst gået ind i kampen om at tilbyde danske privatleasingkunder de bedste tilbud, og nu rykker Ford igen med et af markedets bedste tilbud. Kunderne kan nu for samme ydelse som det typisk koster at lease en mikrobil få en rummelig, luksuriøs og kraftfuld Ford Fiesta Titanium med 5 dørerFiesta har al den plads og følelse af ”voksen” bil, som mikrobilerne mangler. Med fem døre, god plads omkring de velformede forsæder og ved bagsædet og et bagagerum på 290 liter – næsten dobbeltstørrelse af flere mikrobilers – er Fiesta en af mest velskabte minibiler på markedet, hvorfor den også er en af de mest populære i Danmark. Den er også yderst støjsvag, har en komfortabel affjedring og roste køreegenskaber med en uforlignelig kombination af agilitet og sikkerhed.


1.995 kr. om måneden, udbetaling 4.995 kr.

Ford har valgt, at det nye leasingtilbud skal gælde den meget veludstyrede Fiesta Titanium med en overraskende kraftfuld benzinmotor. Til en månedlig ydelse fra kun 1.995 kr. og efter en engangsudbetaling på 4.995 kr.* har man fornøjelsen af at komme bag rattet af Fiesta Titanium med en, især til denne pris, usædvanligt kraftig benzinmotor, der yder hele 125 hk.

Kraftfuld er en underdrivelse, når det kommer til Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium med 125 hk. Den prisvindende trecylindrede motor gør, at Fiesta kan følge med langt større biler, og overhalinger føles både sikre og underholdende. EcoBoost-motoren er trods sin størrelse et decideret kraftværk, men brændstoføkonomien lider ikke under evnerne, for Fords ingeniører har blandt andet brugt en meget effektiv turbolader og intelligent udnyttelse af spildvarme. Gennemsnitsforbruget er 23,3 km/l, hvilket er på niveau med mange mikrobilers forbrug.

Leasingperioden på 36 måneder giver mulighed for op til 10.000 km om året, så der er rig mulighed for at opleve alle de ting, der har gjort Fiesta til en legendarisk minibil – helt uden overraskelser, for serviceaftale og en leasingkontrakt i overensstemmelse med FDM giver ro i sjælen. 


Ekstraudstyr til en favorabel ekstraydelse

Lige så usædvanligt rummelig og kraftfuld Fiesta Titanium er set i forhold til den lave ydelse, lige så overvældende er alle de udstyrsdetaljer, der er standard. Luksuriøs er også en underdrivelse, for hvor kan man ellers til under 2.000 kr. om måneden få 16” alufælge, stemningsbelysning i kabinen, LED-kørelys og -baglygter, læder på rat og håndbremsegreb, opvarmede forsæder, USB-stik, tågeforlygter, et omfattende sikkerhedsudstyr med seks airbags og det unikke Ford MyKey, som gør at eksempelvis husets teenager ikke kan skrue for højt op for musikken eller køre uden sele?

Det omfattende udstyrsniveau i Fiesta Titanium kan udvides på flere måder med meget lavt prissatte ekstraudstyrsdetaljer. Det er fx muligt at få Audiopakke 1 med SYNC med automatisk nødopkald i tilfælde af en ulykke, Bluetooth og 4,2” display til kun 70 kr. ekstra om måneden.

 

Det med småt:

Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingaftalen er godkendt af FDM. Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger.

Ydelse pr. måned: 1.995 kr / Udbetaling: 4.995 kr./ Leasingperiode: 36 md./ Årlig kørsel: 10.000 km./ Samlet betaling i perioden: 76.815 kr.

Ekskl. dæk, grøn ejer-afgift, forsikring og brændstof. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Positiv kreditgodkendelse forudsættes.

Tilbuddet gælder, så længe lager haves og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl

 

Kontakt mig