59 43 11 01

Tilbage


NY RENAULT ZOE

- NU 385 KM PÅ EN OPLADNING


NY RENAULT ZOE MED 385 KM* RÆKKEVIDDE
- electric for every day

ZOE ZEN Z.E.50 fås lige nu til INTRDUKTIONSPRIS på kr. 239.900

ET DRISTIGT DESIGN
Et moderne og dynamisk design, muskuløse og friske kurver... Den helt Nye ZOE understreger sin personlighed og forbedrer din hverdag. Hejs el-flaget med stolthed!

100% LED-LYGTER
Den ikoniske C-formede Renault-lyssignatur giver den helt Nye ZOE en udtryksfuld fremtoning. Nyd optimalt udsyn med 100% LED for- og baglygter.

17'' ALUMINIUMSFÆLGE
...med poleret front for en endnu mere dynamisk stil.

EASY LINK-MULTIMEDIESYSTEM
Tilslut nemt din smartphone og få hele din multimedieverden forbedret med funktioner, der er specifikke for elbilen fra din 10” digitale førerskærm og 9.3” EASY LINK multimedieskærm.

10" DIGITAL FØRERSKÆRM
Se alle dine vigtige kørselsoplysninger og dit navigationssystem, økometer, hastighed og batteriniveau på den 10" digitale førerskærm i din helt Nye ZOE.

GENBRUGSMATERIALER
Nu har den helt Nye ZOE betræk af 100% genbrugsstof. Midterpanelet på instrumentbrættet har den samme beklædning for at skabe en varm og komfortabel atmosfære.

 

* WLTP-rækkevidde (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, blandet cyklus: 57% bykørsel, 25% forstadskørsel, 18% kørsel på lande- og motorvej), for ZOE Zen-versionen udstyret med 16" fælge.

Forbehold for prisændringer og udløb af tilbud...

Læs mere

Kontakt mig