59 43 11 01

Tilbage


BIN2BIL - NU OGSÅ I NÆSTVED

- VI HAR OVERTAGET VIGGO PETERSEN AUTO A/S


BIN2BIL OVERTAGER VIGGO PETERSEN AUTO A/S 

Bin2Bil A/S har indgået aftale med Viggo Petersen Auto A/S i Næstved om en virksomhedsoverdragelse pr. 1. maj 2018, der betyder at Viggo Petersen Auto A/S fremover bliver en del af Bin2Bil A/S. Med overtagelsen følger 6 af Viggo Petersen Autos medarbejdere, og autorisationen af Volvo Service, og skal stadig drives fra den kendte adresse i Holsted Park 28, 4700 Næstved. 

Bin2Bil A/S driver i forvejen bilforretning i Holbæk med mærkerne Ford, Renault, Dacia, Mazda og Volvo Service og beskæftiger 74 medarbejdere. Samtidig drives bilforretningen Hans Frederiksen A/S i Kalundborg med mærkerne, Ford, Renault, Dacia og Hyundai – og her beskæftiges 31 medarbejdere. Med overtagelsen af Viggo Petersen Auto A/S med Volvo Service, som stadig skal drives fra de kendte lokaler i Holsted Park 28, 4700 Næstved – kommer koncernen nu op og beskæftige 111 mennesker. 

Forretningen i Næstved vil fortsat have stor fokus på service af Volvo biler – samt salg af primært brugte Volvo biler. Alle medarbejdere overtages af Bin2Bil A/S – undtagen sælger Jens Hansen, som selv har valgt at gå på pension inden overtagelsen var kendt. 

Bin2Bil A/S er sammensat af nogle ældre forretninger på Vestsjælland – det gamle ”Ford Holbæk – Holbæk Autolager ApS” som startede i 1925 og Brdr. Olsen Automobiler A/S blev overtaget i 2012, men har rødder helt tilbage i 1887 – og med Viggo Petersen Auto A/S, som tidligere har solgt Køge og Ringsted-forretningerne fra – så er det endnu en ældre bilforretning fra 1931, som bliver en del af Bin2Bil A/S. 

Bin2Bil’s vision er at levere kvalitet og tillid i alt hvad vi leverer – gennem motiverede og dygtige medarbejdere. Dette vil også være visionen i afdelingen i Næstved. Afdelingen i Næstved vil salgsmæssigt høre under salgschef, Bjarne Jensen, mens den øvrige del af filialen ledes af filialchef, Jan Qvist Hansen. 

Efter snart 40 år i bilbranchen er det en stor glæde for Viggo Petersen at give ledelsen og ejerskabet af Viggo Petersen Auto A/S videre til Tom Frederiksen. ”Jeg er helt tryg ved at det nu er Tom Frederiksen som skal videreføre vor gamle virksomhed i en ny og moderne ledelsesform” udtaler Viggo Petersen. 

Tom Frederiksen er direktør og ejer af Bin2Bil A/S: ”Jeg er rigtig glad for at kunne videreføre Viggo Petersen Auto A/S og 6 nye medarbejdere, som en del af Bin2Bil A/S, og vil gøre alt for, at Viggo Petersens mange loyale kunder fortsat kan opleve den samme gode service, som Viggo Petersen altid har været kendt for at levere” udtaler Tom Frederiksen. 

I forbindelse med overtagelsen afholdes uformel reception onsdag, den 9. maj 2018, fra kl. 14 – 17, hvor man kan sige farvel til Viggo Petersen og goddag til Tom Frederiksen. 

For yderligere information - kontakt: Tom Frederiksen, direktør: Tlf. 40 30 11 03 eller tf@bin2bil.dk 

Kontakt mig