59 43 11 01

Demobil

Hvorfor vælge en demobil?


Der findes mange gode grunde til at vælge en demobil. Da bilen har stået til udstilling, er kilometertallet sandsynligvis minimalt. Du får altså en næsten ny bil med en god rabat. Derudover er der som oftest meget ekstraudstyr i vores demobiler, hvorfor du har mulighed for at få fat på luksus igen uden at skulle betale dyre domme for det. Vi kan levere vores demobiler hurtigere, end vores nye biler, hvilket giver dig mulighed for at få fat i den bil, du har forelsket dig i hurtigere end almindeligvis.


Kvalitet frem for alt

Vores dygtige medarbejdere vælger kun kvalitetsbiler, og vi kan altid stå inde for de demobiler, vi sælger. Det er vigtigt for os, at du får, hvad du betaler for, og at bilen passer på lige præcis dine ønsker. Derfor gør vi meget ud af at rådgive dig og lytte til dine behov. På baggrund af dette kan vi bedre hjælpe dig til at finde din næste bil.


Lyder en demobil som noget for dig?

Hvis du kan nikke ja til ovenstående spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar med svar på spørgsmål og generel rådgivning. Med udstilling i Holbæk har vi også kunder fra Vestsjælland, Slagelse, Roskilde og omegn. Ring til os for en uforpligtende snak på telefon 59 43 11 01.

Demobil - Bin2bil

Kontakt mig