59 43 11 01

Find din nye brugtbil her

Tilbage


Ford Bürstner

DKK 359.900
Campingbus

07/2008

Diesel

Hvid

Km 3.000

Bilen står i vores
afdeling i Holbæk

Super velholdt aldrig udlejning, klar til ferieturen, Bürstner, 4 personers, med køkken, køleskab, fryser & ovn, koldt & varme vand, drejbar fører sæder, halvanden mands seng, Markise, cykelstativ, m.v. airc., el-ruder, el-spejle, 6 gear, fjernb. c.lås, fartpilot, startspærre, læderrat, cd/radio, db. airbags, abs, bemærk km kun 80.000 og bilen er med helt ny motor, da tidligere ejer fik kørt den tør for olie, super velholdt. ring for besigtigelse

Motorstørrelse:

Cylindre

Antal ventiler:

Topfart: km/t

0-100km/t: sek.

Modelår:2008

Vægt: kg.

Max-påhæng: kg.

Km/l:

Tank: l

Vægtafgift/grøn ejerafgift: kr.

Leveringsomkostninger (inkluderet i den viste pris): 35001180 kr.

Vi tilbyder en attraktiv finansiering af såvel nye som brugte biler, og som er tilpasset dit behov. Det er muligt at lave finansiering med og uden udbetaling og til fast eller variabel rente. Alt efter økonomi og ønsker, finder vi sammen det produkt, der passer bedst til dine ønsker. 

Vores samarbejdspartnere er Ford Credit, Santander og Nordea Finans - altså professionelle finansieringspartnere, der giver seriøse og konkurrencedygtige finansieringsfordele for dig som kunde.

Uanset om du vælger at købe ny- eller brugt bil, kan vi finansiere dit køb med en udvidet garanti-forsikring på hele syv år fra 1. reg.dato.*

I forbindelse med købet, har du mulighed for at sige JA TAK til en fordelagtig intro-forsikring fra IF Forsikring - en forsikring med en attraktiv dækning og ydelse - også til dig som er under 25 år.

Har du spørgsmål til finansiering / forsikring, så er vi ikke længere væk end telefonen (5943 1101) eller kig forbi Bilbyen 2 og spørg løs!

Hos Bin2Bil får du 3 måneders garanti på din brugte bil. Du er med andre ord bedre stillet, end købelovens bestemmelser, når du handler brugbil hos os.

Vi lever naturligvis stadig op til alle købelovens reklamations-bestemmelser (læs nedenfor) 

Vi er medlem af Bilbranchen – en del af Dansk Industri – og er tilmeldt ”Ankenævn for biler” – www.bilklage.dk, hvilket sikrer dig en fair behandling.

Reklamationsret ifølge købeloven

Efter købelovens §83 kan en forbruger i indtil 24 måneder fra leveringsdatoen reklamere over fejl og mangler til sælger.

Ved køb af brugt bil skal køber dog være opmærksom på følgende:

Der er kun tale om en mangel i købelovens forstand, hvis manglen har været tilstede på det tidspunkt, hvor køber fik bilen leveret. Reklamerer køber over mangler indenfor de første 6 mdr. efter levering, er der en formodning for, at manglen har været tilstede på leveringstidspunktet, medmindre sælger afkræfter denne formodning.

Der kan ikke efter leveringen reklameres over forhold, som var umiddelbart synlige og som køber havde eller burde have opdaget.

Der kan ikke efter levering reklameres over mangler, som køber er gjort opmærksom på senest ved handlens indgåelse (underskrivelse af slutsedlen).


Du har på nuværende tidspunkt, ingen biler tilføjet til dine favoritter

BIN2BIL SERVICE

Kontakt mig